Den bedste drink til festen

De perfekte chelsea boots

Jeg har sagt det før – men jeg siger det gerne igen! Jeg ELSKER chelsea boots, og nogle vil sikkert mene jeg ejer alt for mange af dem! I samarbejde med rabolsko.dk vil jeg dele min kærlighed til dejlige billi bi sko med jer!
De fleste af mine sko er fra Billi Bi, de er – efter min mening – nogle af de bedste sko man kan få. Prisen er fair og kvaliteten er virkelig god. Mine Billi Bi sko holder altid i meget længere tid, end alle mine andre. Normalt, når sålen giver op – så gør skoene også, synes jeg – men det er altså ikke tilfældet ved Billi Bi sko! Her smutter jeg bare ned til skomageren og får ham til at skifte sålen, så holder de lang tid endnu.

Når jeg skal købe nye loafers, chelsea boots, og sneakers er Billi Bi altid det første mærke jeg tjekker ud. Komforten er vigtig for mig, da jeg går og står meget til hverdag – og til en med lidt svage ankler som mig, så er det virkelig vigtigt med god støtte – og dette får jeg altid i Billi Bi sko.

Gennem tiden, er mine yndligs uden tvivl dem på nedenstående billede! De har virkelig holdt længe, og været ude for mange ting, som det måske ses. (Har det virkelig været en god bytur, hvis ikke man komme hjem med sko der ser sådan her ud? ;))

Modellen findes vidst ikke længere men de her ligner rigtig meget!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste drink til festen