Nyt til garderoben

Den bedste drink til festen

Så blev det fredag og weekend – hvilket for mange, inklusiv mig selv, betyder at der skal en enkelt drink eller to indenbords. En af mine personlige drinks favoritter er noget så simpelt og mainstream som en god Gin og Tonic! I samarbejde med drinky.dk har jeg fået lov til at dele min yndlings gin  med jer – nemlig den lækre Gin Mare Gin!

Første gang jeg smagte den skønne Gin, var på en sommerferie for et par år siden – og ja, det var kærlighed ved første tår! Jeg troede længe, at jeg ikke var fan af Gin og Tonic, og forstod ikke rigtig hvorfor folk var så vilde med så simpel en drink, og så synes jeg altid den smagte lidt af juletræ. Men det skal jeg love for, der blev lavet om på, da jeg fik min første Gin og Tonic med Gin Mare! Nu er det min absolutte Go-to, når det kommer til drinks!

Og endnu en smart ting, drinky.dk har gjort – er at lave en Gin og Tonic pakke – så bliver det altså ikke meget nemmere!
Der er hurtig leveringstid, så du kan nemt nå at være klar med en lækker Gin og Tonic til dine gæster i næste weekend. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til garderoben