Verdens bedste vin?

Nyt til garderoben

Som så  mange andre, elsker jeg naturligvis at opdatere min garderobe ind i mellem. Især når årstiderne skifter, er jeg god til at få skiftet ud. I samarbejde med jbyjfashion.dk har jeg fundet nogle af mine yndlings items, som jeg håber kan inspirerer jer lidt også!

Min første favorit er uden tvivl denne neo noir nederdel:

Den er perfekt til både hverdag, fx. med en dejlig striktrøje – eller til finere brug, ved at style den lidt op.

Den næste favorit, er faktisk en skjorte jeg allerede har anskaffet mig! Den er simpelthen en af de mest behagelige skjorter jeg ejer, og kan – som med nederdelen, bruges både til hverdag og fest – du kan se den her.

Fælles for begge favoritter, er at de er fra mærket Neo Noir, et mærke jeg længe har elsket og som fylder ret meget i min garderobe. Prisen er rimelig SU-venlig, til de af jer der er på den vogn – og kvaliteten er i top.
Størrelses-mæssigt synes jeg også altid det er ret basic – jeg bruger x-small som i det meste af andet tøj – dog bruger jeg small i enkelte af deres modeller. Men det smarte med nethandel er jo, at man kan sende tøjet retur hvis ikke det passer – jbyjfashion.dk har 14 dages fuld returret – så ingen grund til panik på det område i hvert fald!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste vin?