Til de kolde dage..

Verdens bedste vin?

Står du og mangler vinen til nytårsaften? Så har jeg her et ualmindeligt godt bud til dig, på hvad det kunne være for én!

Takket være vinmedmere.dk, har jeg været så heldig at få tilsendt 3 eksemplarer af netop VIVINOs absolutte nr. 1 lige nu! Og jeg er smask forelsket!

De af jer, der følger mig på Instagram ved allerede hvor glad jeg er for vin, og især rødvin er jeg mægtig glad for – så at få tilsendt en så lækker vin, som Solone Primitivo Salento fra 2017, er for mig en af de bedste julegaver jeg kunne forstille mig.

Da jeg modtog vinen, var det første jeg gjorde naturligvis at bruge min VIVINO app, for lige at se hvad vi havde med at gøre – og til min store overraskelse, springer følgende sætning i hovedet på mig:

Blandt top 1% af alle vine i verden! 

Jeg var en smule skeptisk, det indrømmer jeg gerne – så jeg undersøgte sagen lidt nærmere og det viste sig at være sandt! Efter den overraskelse, var jeg ikke længe om at finde proptrækkeren frem, og få set på sagerne!

Det er i hvert fald ikke sidste gang vi sætter os og nyder denne vin – der er ingen tvivl om, at dette er den nye favorit i det lille hjem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til de kolde dage..