Flytteinspiration #3

Til de kolde dage..

Så går den vidst ikke så meget længere.. Det er begyndt at blive koldt, som i rigtig koldt! Og nu må det altså være tid til at finde en vinterjakke – jeg har heldigvis fundet min, så nu går jagten ind på familiens!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med packyard.dk, som hjælper mig på min søgen efter den perfekte Jakke fra North Face, til min bror!

Der er flere fede jakker at vælge mellem, så valget har ikke været nemt!

Denne sorte Berkeley Shell jakke er min personlige favorit! (Og så er den endda på tilbud lige nu!)

En anden super fin jakke, er denne La Paz Hooded jakke i sort! Den har det lidt mere “dyne-agtige” look, som jeg personligt er ret vild med. Jeg synes også ofte man holder varmen bedre – men om det bare er noget jeg bilder mig selv ind, eller om der rent faktisk er noget om snakken, ved jeg ikke! Om ikke andet, så er det da altid rart at kunne holde varmen i denne kolde tid!

Og når man så er i gang, så kan man jo lige så godt lige tjekke deres super fine og behagelige huer ud! Der er huer i alverdens farver – men til dig der er lidt mere til det enkle, så fåes de også i helt sort!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flytteinspiration #3