University of California, Davis – one year later

13. maj 2018

Nu er det efterhånden et år siden, jeg læste påUC Davis. Noget som har givet mig en hel del viden, inden for et felt jeg altid har interesseret mig meget for – nemlig markedsføring.

Jeg har altid synes at markedsføring har været spændende, og især online marketing – ikke kun fordi det er noget som (stort set) alle virksomheder burde benytte sig af, men også fordi det er noget jeg selv kan benytte her på bloggen, for at optimere mine indlæg bedst muligt, så de rammer den målgruppe jeg ønsker.

Når det kommer til markedsføring, så er der efterhånden flere virksomheder der specialiserer sig inden for det felt, end der findes virksomheder der har brug for det – okay, det er ikke helt sandt, men der findes virkelig mange bureauer der har med markedsføring og online markedsføring at gøre.

Hvis du sidder og tænker, Sara – hvad er online markedsføring overhovedet? Så kan jeg godt forstå dig. Det tænkte jeg også til at starte med, indtil jeg sat mig ind i det, og fandt ud af hvor enormt spænende og vigtigt det er!

Der findes tusinde variationer af markedsføring, og lige så mange inden for blot online markedsføring. De fleste benytter sig af blandt andet Facebook, Instagram og SEO (søgemaskineoptimering). De er alle lige effektive, og lige gode – men der er stor forskel på hvilken type markedsføring der passer den enkelte virksomhed, eller privatperson hvis du bruger dig selv som et brand.

Hvis du er blogger, influencer eller har en virksomhed – så vil jeg anbefale dig at læse lidt mere op på hvordan netop du kan benytte dig af online markedsføring.
Og hvis du ikke gider til at sætte dig ind i det, så findes der jo som sagt massevis af firmaer, der med glæde hjælper dig lidt på vej, og sørge for at finde den helt rette strategi til netop dig og din virksomhed.

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.