Zanzibar Højskole // Frivilligt arbejde

13. april 2018

Hvis du, ligesom jeg, altid gerne har ville på højskole – men måske ikke helt har fundet det rigtige sted? Eller bare mangler den sidste motivation til at få taget dig sammen.
Så har jeg et sted der måske kunne være lige det du ledte efter! Faktisk har jeg allerede én gang tidligere på min gamle blog, delt lidt info om denne fede Højskole,  og var selv tæt på at tage afsted – et nyt job fik desværre skubbet den plan lidt væk – men den er absolut ikke glemt, nu venter jeg blot på dette rette tidspunkt!

Personligt synes jeg ikke der er meget ved at tage på Højskole i Danmark, ikke fordi det ikke ville være fedt – men efter at have været på efterskole i Danmark, tror jeg at et udenlands højskoleophold med frivilligt arbejde, ville være federe.

Zanzibar Højskolen giver dig mulighed for at kombinere frivilligt arbejde (som vi jo alle ved er godt for CV’et) med rundrejse i tropiske Afrika – altså får man et højskoleophold + en rejse til Zanzibar, what’s not to like?

Zanzibar Højskolen tilbyder også en masse forskellige oplevelser ved siden af. Du kan for eksempel lære swahili, så du er klædt lidt bedre på, inden det frivillige arbejde starter, du kan tage dykkercertifikat, lærer at kitesurfe og meget mere! Der er noget for en hver smag, så der vil helt sikkert også være noget for dig!

Der vil også være safari tur, hvor man besøger en masse kendte turistattraktioner (nogle af dem har du måske allerede set på National Geographic og Animal planet. Du ville oplev grønne sletter, sneklædte bjerge og vilde dyr.

Er du mere til oplevelser til vands, vil der også være mulighed for at tage på delfin-tur, og her er der altså tale om de glade delfiner der lever i det fri, og ikke et eller andet delfincirkus, hvor de bor i små bure og bliver trænet til at vinke eller hoppe igennem en ring.

Måske vi ses på Zanzibar Højskolen en dag?

// Reklame \\

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.