Sunde vaner // Hjemme yoga

12. april 2018

Jeg er en af de mennesker, der hader at gå i fitness. Jovist, jeg har da været medlem indtil flere steder, og da også været der regelmæssigt. Men jeg hader det og jeg hoppede aldrig rigtig med på proteinpulver vognen, på trods af at jeg er sikker på det har sine fordele.
Hvis jeg tog afsted til træning tidlig om morgenen når centeret åbnede, og jeg var alene (eller næsten alene) så var det fint. Tog jeg derimod først i fitness efter arbejde, var der pludselig prop fyldt – og så kunne jeg bare ikke rigtig koncentrere mig om at træne.

Jeg begyndte derfor at gå til Heat Yoga, altså yoga i et opvarmet lokale – og dét må jeg sige, det kan altså anbefales. Proteinpulver, store håndvægte og tanktops var ikke dét der blev talt mest om – nærmere mental styrke og at elske sig selv.

Nu har jeg dog skiftet Heat Yoga ud med ganske almindelig Hjemme-Yoga. Der findes en masse gode videoer på YouTube, både yoga- og hjemmetrænings videoer som man kan lave blot med en yoga-måtte.

Derudover hygger jeg altid om fredagen med sunde snacks – et eksempel på dette kunne være nedenstående platte:
Frisk frugt, gulerødder, agurk og humus! Mums.

// Reklame \\

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.