My favorite spots // New apartment

12. april 2018

Dem af jer der kender mig, ved at jeg for ganske nyligt flyttede i ny lejlighed. Jeg er så småt ved at have fået indrettet den som jeg gerne vil, og jeg glæder mig til at dele mine yndlingssteder i lejligheden med jer!

Min første yndlingssted, er i det rum jeg starter hver morgen i. Mit badeværelse. Hver morgen, når jeg står op er det første jeg gør at tænde for min DAB+ Radio, så jeg kan stå og skråle lidt med i badet og vågne ordenligt op.

Det fede ved min DAB+ radio er, at man også kan afspille musik via bluetooth, så hvis jeg er i et bestemt humør, og ikke bare DRP3 humør, så kan jeg nemt skifte over til lige præcis de sange jeg gerne vil høre.

Jeg vil helt klart anbefale alle og en hver, at få fingerne i en DAB radio – det er, for mig i hvert fald, den bedste måde at starte morgenen på.

// Reklame \\

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.