Jeg er blevet københavner… // Ny cykel

12. april 2018

Ja, så skete det alligevel. Jeg har valgt at anskaffe mig en cykel. Efter at have boet i Købehavn i halvandet år, og derved i halvandet år har skulle gætte mig til hvor lang tid det tager at komme frem til et sted, da alt her forgår i “cykel-minutter” – ja, så har jeg altså besluttet mig for endelige at komme med på bølgen.

Jeg har fundet cyklen hos en online cykelbutik (se den her: https://www.hellorider.dk/), som har alverdens cykler, alt lige fra el-cykler og ports cykler til børne- og retro cykler.

Jeg har aldrig prøvet at købe cykler online før, men det var super nemt og jeg glæder mig til at kunne være “jeg-cykler-på-arbejde”-typen.

En anden grund til jeg har valgt at det skulle være nu, er så jeg er klar til sommer, så jeg kan pakke en picnickurv og nyde nogle solrige dage (forhåbenligt). 

// Reklame \\

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.