Zanzibar Højskole // Frivilligt arbejde

Ønskeliste // Ny lejlighed

Dem af jer der er flyttet hjemme fra  for første gang eller som jeg, er flyttet en del gange – så ved du at der er en masse ting man skal have købt til sin lejlighed, som er kedelige at købe.
Det kunne være gryder/pander, støvsuger og gardiner – den sidste er en ting som jeg personligt hader at bruge penge på, ikke fordi det er mindre vigtigt end de andre, men fordi jeg altid synes at det er svært at købe gardiner. Det er nogle der skal passe til ens møbler, interiør osv., og samtidig skal de være i god kvalitet og nemme at montere (i hvert fald hvis man skal gøre det selv).

Jeg valgte denne gang, at købe mine gardiner online, jeg fandt en masse fine gardiner her https://moogio.dk/indvendig/gardiner/ – der er alt lige fra persienner og lamelgardiner til mørklægningsgardiner med elektronisk styring! Du kan altså ligge i sengen og rulle fra om morgen, eller sidde i sofaen og rulle for om aftnen når der skal være lidt hyggerligere belysning – det er da smart!

// Reklame – https://moogio.dk/\

1 kommentar

  • Åh, jeg kender godt til problemet med gardiner! Jeg har boet i min nuværende lejlighed i 3 år og har endnu ikke anskaffet mig nogle, fordi jeg har så svært ved det. 🙂
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zanzibar Højskole // Frivilligt arbejde