Train Thoughts // 17.02.18

17. februar 2018

Jeg er normalt ikke så meget til alt det der “New year, new me”-pjat, men jeg må indrømme, at jeg her knap 2 måneder inde i 2018, efterhånden er helt med på det udsagn.

På mange punkter har 2018 vist sig, ikke kun at bringe mig den tilbagevendende udfording ved at være et nyt tal for enden af årstallet, som man efter at have skrevet et halvt syvtal, forsøger at lave om til et kantet ottetal – det viser sig, at det overordnet tema for 2018, i hvert fald indtil nu, har været ‘forandring’, i denne sammenhæng både den positive slags, men i særdeleshed også den lidt mere kradsbørstige udgave.

Men er det nødvendigvis en dårlig ting? – nej. Tvært i mod. For mig har netop denne form for ‘modstand’, været god for mig. Mens tingene stod på har det været hårdt, jo vist – men det har fået mig til at indse, at man ikke skal finde sig i hvad som helst. Og endnu vigtigere, at man ofte fortjener mere end man selv går og tror (her skal mine nærmeste have en kæmpe tak, for at hjælpe mig med at genopbygge troen på mig selv).

Jeg har været taknemmelig for de ting og bekendtskaber 2018, indtil nu, har bragt mig.
Jeg er sikker på, at dette år vil bringe mig en masse gode oplevelser og ikke mindst blive året hvor jeg genfinder mig selv og mine værdier, som jeg ellers har været ret så god til at skubbe i baggrunden de sidste par år.

2018 bliver, for mig, et år med fokus på personlig og faglig udvikling – et år hvor jeg tænker mere på mig selv, og på hvad der gør mig glad.

Så ‘New year, new me’? Muligvis – om ikke andet, så i hvert fald en Sara der er meget mere bevidst om hvad man skal kæmpe for, og hvor man bør bruge sin energi på noget mere fornuftigt.

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.