Favorite sneaks // Shoe Chapter

19. februar 2018

Selvom vejret endnu ikke er 100% sneakers-vejr endnu, så er jeg alligevel gået på udkig efter de perfekte sneaks her til foråret. Og ikke mindst til min USA/Caribien tur, her i starten af marts, hvor vejret i den grad allerede er klar til sneakers.

For mig er det vigtigt at skoene kan passe til en masse ting, derfor er mine sko-valg sjældent særlig farverige, men alligvel sker der lidt på dem, så de ikke er alt for kedelige.

Personligt synes jeg sneakers kan bruges til en hel del forskellige outfits, alt efter hvor festligt et outfit skal være, kan det hurtigt dresses-up eller dresses-ned med de rette sneaks.

I perioder hvor det ikke regner, ser man mig sjældent gå rundt i andet, end lækre sneakers. Jeg har en lille gåtur på godt 2km til og fra arbejde hver dag, så for mig er det vigtigt at de sko jeg har på, kan holde til 4 kms gåtur + at stå op en del timer i løbet af min arbejdsdag (Ja, jeg er typen der ofte kører kontorbordet helt op, og står det og ser ergonomisk-korrekt ud.)

Sko hos ShoeChapter er ofte på tilbud, lige nu kan du få op til 60% rabat på mange lækre modeller!
De har nogle virkelig fede mærker, som Adidas, New Balance, Hi-Tec og mange flere.
Og endnu bedre! – gratis fragt i Danmark!

Mine 4 favorit herresko kan findes her:

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER

Mine 4 favorit damesko kan findes her:

1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER

Skrevet i samarbejde med ShoeChapter

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.